Παραλία Δημοτικά Μπάνια

Περιγραφή

Τα Δημοτικά Μπάνια είναι μια παραλία με μήκος ακτογραμμής 100 μ., που βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου και είναι βραβευμένη με την τιμητική διάκριση της γαλάζιας σημαίας.

Η αμμώδης αυτή παραλία  είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν πολύ από το κέντρο της πόλης, αλλά και για όσους αγαπούν τα βαθιά νερά. Είναι πλήρως οργανωμένη και οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν: ξύλινους διαδρόμους, αποχωρητήρια, ντους, αποδυτήρια, κρεβατάκια θαλάσσης, ομπρέλες, κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχει ναυαγοσωστική εποπτεία για την ασφάλεια των λουομένων, καθώς και υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Εδώ, τα καλοκαιριάτικα βράδια  οργανώνονται κάθε χρόνο συναυλίες και η ακτή  πλημηρίζει με νεαρό κόσμο που έρχεται να ακούσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Στη γύρω περιοχή μπορείτε να βρειτε μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, ψαροταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, αλλά και καταλύματα. Κοντά βρίσκονται επίσης χώροι και μνημεία αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως το Μεσαιωνικό Κάστρο, το γραφικό λιμανάκι, και το αρχαιολογικό πάρκο με τα περίφημα ρωμαϊκά ψηφιδωτά της Πάφου.

Κατεβάστε τη βιβλιογραφία εδώ.

Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Παραλίες


Φωτογραφίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο