Παραλίες Βρυσούδια Α και Β

Περιγραφή

Οι παραλίες Βρυσούδια Α και Β βρίσκονται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου, παραπλεύρως της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η παραλία Βρυσούδια Α, γνωστή και ως SODAP, έχει μήκος ακτογραμμής 300 μέτρων, είναι δημοτική και αποτελεί την πιο οργανωμένη ακτή της περιοχής. Η χρυσή της αμμουδιά περιβάλλεται από βράχια, φοίνικες και άγρια βλάστηση, ενώ τα καθαρά νερά της είναι ήρεμα και ρηχά, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά και όχι μόνο.

Ακριβώς δίπλα προς βορρά και κάτω από το ξενοδοχείο Alexander the Great, βρίσκεται η παραλία Βρυσούδια Β. Είναι και αυτή μια αμμώδης ακτή που προσφέρει μαγευτική θέα απέναντι στο Μεσαιωνικό Κάστρο και στο γραφικό του λιμανάκι. Αποτελεί συνήθη προορισμό για οικογενειακές εξορμήσεις, αλλά και  για βόλτες με το ποδήλατο.

Οι δύο όμορφες παραλίες είναι καλά οργανωμένες με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν αποχωρητήρια, ντους και αποδυτήρια. Διατείθενται επίσης κρεβατάκια θαλάσσης, ομπρέλες, κάδοι σκουπιδιών και ανακύκλωσης, καθώς και εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ. Παρέχεται ακόμα η απαιτούμενη ασφάλεια για τους λουόμενους, αφού από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο υπάρχει στην ακτή ναυαγοσωστική εποπτεία, καθώς και υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Κοντά στην παραλία υπάρχουν εστιατόρια, ψαροταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών και καταλύματα.

Κατεβάστε τη βιβλιογραφία εδώ.

Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Παραλίες


Φωτογραφίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο