Παραλία Αλυκές

Περιγραφή

Οι Αλυκές είναι ένας μικρός κολπίσκος  μήκους ακτογραμμής 200 μέτρων στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, κοντά στα ξενοδοχεία και στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Είναι ιδανική επιλογή κυρίως για τουρίστες που επιζητούν άμεση και εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και η χρυσή αμμουδιά της, σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες εγκαταστάσεις, αποτέλεσαν την αιτία για να διακριθεί με τη γαλάζια σημαία. Είναι καλά οργανωμένη, παρέχοντας στους λουόμενους ξαπλώστρες με ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους και τουαλέτες. Επίσης, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχουν ναυαγοσώστες με ναυαγοσωστικό εξοπλισμό, καθώς και υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η πρόσβαση στην παραλία είναι ιδιαίτερα εύκολη, ενώ υπάρχει και στάση λεωφορείου κοντά σε αυτήν. Ακόμα, σε μικρή απόσταση από την παραλία θα βρείτε εστιατόρια, ψαροταβέρνες, καφετέριες, μπαρ, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών και καταλύματα.

Τέλος είναι ένα υπέροχο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Μεσαιωνικό Κάστρο, το γραφικό λιμανάκι και το Αρχαιολογικό Πάρκο.

Κατεβάστε τη βιβλιογραφία εδώ.

Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Παραλίες


Φωτογραφίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο